Sinds 2001 fokt Willem onder de kennelnaam Sebassos  met veel plezier ruwharige dwerg en kaninchen teckels. Omdat we het belangrijk vinden om onze honden in kleine groepen in huis te laten leven, om zo voldoende aandacht en tijd voor ze te hebben, maar ook om de pups in de woonkamer te laten opgroeien tot gezonde, mooie en stabiele honden hebben we besloten om vanaf 2017 samen te gaan werken met elkaar. Arida fokt onder de kennelnaam Le monde bas (de lage wereld). Zo kunnen we bij elkaar toch een aantal honden hebben, die allemaal voldoende aandacht krijgen en in huis wonen. Een aantal honden staan op beide namen, maar elke hond heeft een vast thuis.

Gezondheid vinden wij naast karakter erg belangrijk. Elke hond wordt door een dierenarts nagekeken, en krijgen het gewenste oogonderzoek. Tevens wordt elke hond jaarlijks gevaccineerd, krijgen ze rabies voor buitenlandse shows en bordetella tegen kennelhoest. De pups worden op 6 weken gevaccineerd en kijken een officieel dierenpaspoort mee, met gezondheidsverklaring. Zodra er meer ervaring is met titeren bij volwassen dieren overwegen we om hierin mee te gaan. De pups worden volledig ontwormd en behandeld tegen vlooien.

Ook het uiterlijk is belangrijk, al onze honden worden geshowd en bekeken door erkende keurmeesters. Zo kunnen wij mooie, stabiele en gezonde pups ter wereld brengen. Onze dekreuen staan voor gepaste teefjes ter dekking. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Alpheratz Flamenka Brussels Dog Show

Sebasso's

 

Willem Sebastiaan Hendriksen

Telefoonnummer: +31 (0)6 239 117 74

E-mail: info@sebassos.nl

Le Monde Bas


Arida Gerdessen

Telefoonnummer: +31 (0)6 23260644

E-mail: aridagerdessen@ziggo.nl